Over ons

Wij zijn... De GemeentePioniers2.0! In opdracht van de SIMgroep en DisGover trekken wij het land door op zoek naar voorbeelden van gemeenten die hun online dienstverlening op een verrassende en innovatieve manier inrichten. We zoeken voorbeelden, verbinden en inspireren gemeenten en ontwikkelen een meetinstrument om de meest innovatieve digitale dienstverleningen in kaart te brengen!

Mede mogelijk gemaakt door

SIMgroep werkt al meer dan 15 jaar samen met klanten en partners aan een betere e-overheid voor Nederland. Waar dit in eerste instantie vooral ging om goede informatievoorziening, zijn we met elkaar inmiddels steeds beter in staat om de afhandeling volledig digitaal te laten verlopen. Meer over de SIMgroep.

DisGover is een traineebureau voor getalenteerde en ambitieuze young professionals binnen de publieke sector. Trainees gaan aan de slag met vraagstukken over digitalisering, informatieveiligheid en decentralisaties binnen de overheid. Vier dagen werken zij bij hun opdrachtgever; elke vrijdag staat in het teken van projectgewijs leren & ontwikkelen bij DisGover. Meer over DisGover.

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden met sociale media bij omgevingsanalyse, online campagnes, webcare en issuemanagement. Meer over How About You.